Je gestempelde afbeelding perfect uitstansen valt niet altijd mee. Zeker niet als je afbeelding uit twee stempels bestaat.

In de kaart die ik vandaag maak zie je verschillende bloemen uit de Sending Smiles stempelset. De lichtblauwe en rode bloem zijn nog redelijk eenvoudig uit te stansen want de gele kern in de rode bloem wordt omringd door de rode stempel. Bij de donkerblauwe bloemen is dat lastiger. In het volgende filmpje laat ik zien hoe ik mijn Stamparatus gebruik om perfect uitgestanste afbeeldingen te krijgen. En mocht je ooit heel veel dezelfde afbeeldingen moeten stempelen en stansen dan is deze tip ook zeker te gebruiken. Je hoeft hiermee namelijk niet steeds je stans weer opnieuw uit te lijnen!

Kijk maar mee!

De kaart is trouwens geCASE’d van Sharon Hashimoto. Ik vind het design met de 3 uitgestanste rechthoeken erg leuk.