Een nieuwe maand, een nieuwe Inky’s Bundel. Deze maand is het Sending Smiles en ik begin met een leuke funfold.

Het is op de foto hierboven misschien niet zo goed te zien, maar op de foto links zie je het beter: je kunt helemaal door de kaart heen kijken rondom het woordje Sending! Het idee van deze kaart komt van Jennifer McGuire. Voor de techniek hoe je de kaart precies maakt verwijs ik je dus door naar haar site.

Voor mijn kaart gebruikte ik een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Aan de voorkant en aan de binnenkant zit dan nog een paneeltje Basic White kaartkarton. Aan de voorkant heb ik deze bestempeld met een nieuwe achtergrond stempel genaamd Rays of Light. Omdat ik nog wat kleurverschil wilde aanbrengen heb ik gebruik gemaakt van de Stamparatus. Op die manier kan ik meerdere keren op exact dezelfde plek blijven stempelen. Ik stempelde eerst de hele achtergrond met So saffron inkt. Daarna heb ik met Sponge daubers en de kleuren Pumpkin Pie, Mango Melody en Daffodil Delight telkens een groter wordende ring rond de zon aangebracht en gestempeld. Op deze manier krijg je een geleidelijk kleurverloop zonder harde lijnen.

Om de verschillende uitgestanste woordjes Sending op elkaar te plakken heb ik ook een sponge dauber gebruikt. Dit keer in combinatie met lijm en een siliconen matje waardoor ik heel precies lijm kon aanbrengen achter de smalle lijntjes van het woord.

Ik heb de kaart afgemaakt met twee spreuken uit de stempelset Sending Smiles. deze heb ik gestempeld met Pumpkin Pie op twee smalle strookjes Basic White kaartkarton. Tot slot heb ik nog wat Brushed Brass Butterflies toegevoegd en zo is dit kaartje een zomers beterschapskaartje geworden.