Dit keer weer een makkelijk kaartje met de Sending Smiles stempelset in de hoofdrol.

Op Makkelijke maandag probeer ik kaartjes te laten zien die je al kunt maken zonder al te veel producten in je bezit. De Sending Smiles stempelset is in dat geval heel geschikt, want je hebt zowel plaatjes die je kunt combineren als hele bruikbare teksten. Er is een bijpassende stansenset, maar als je (nog) geen Stans- en Embossmachine hebt, kun je die teksten ook prima stempelen en dan zelf uitknippen. Dat is wat ik vandaag deed bij deze kaart.

De kaartbasis is van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Dat is mijn favoriete kaarbasis. Daarop zit een mat van Soft Succulent. Voor daarop heb ik een paneeltje Basic White kaartkarton gesneden wat ik eerst bestempelde met de stempels uit de Sending Smiles stempelset. De bladeren in Soft Succulent inkt en de bloemen in de kleuren Starry Sky en Orchid Oasis. Heb jij deze kleuren niet dan kun je natuurlijk ook de kleuren gebruiken die je wel al hebt! Bloemen zijn er ten slotte in allerlei kleuren!

Op een restje Soft Succulent stempelde ik met de Starry Sky inkt de tekst Sending. En op een heel smal strookje Orchid Oasis stempelde ik de andere tekst. Daarna knipte ik beide teksten uit met mijn schaartje. Dat hoeft niet helemaal perfect te zijn, als je maar overal een ongeveer even dik randje over laat.

De twee teksten heb ik daarna met Stampin’ Dimensionals op mijn kaart geplakt en zo is mijn Makkelijke Maandag kaartje klaar!