Ook mijn bedanktkaartje voor deze maand maakte ik met de Sending Smiles bundel.

Verder heb ik ook nog de Picture This dies gebruikt. Deze heb ik al een tijdje liggen maar volgens mij nog niet eerder gebruikt. Hoog tijd dus om deze stansen ook een keer uit de kast te halen!

Ik besloot dat ik deze keer een kaartbasis wilde hebben van Granny Apple Green kaartkarton. Op de voorgrond koos ik een paneeltje van Basic White kaartkarton waar ik met de Picture This Dies de cirkels uit gestanst had. En met dimensionals plakte ik het witte kaartkarton op een iets langer stukje Mango Melody kaartkarton. Aan de onderkant van het Mango Melody paneeltje heb ik met Melon Mambo inkt een tekst uit de Sending Smiles stempelset erop gestempeld.

Op een restje Daffodil Delight kaartkarton heb ik daarna met de bloemen stempels uit de Sending Smiles stempelset en Melon Mambo inkt allerlei bloemen gestempeld. Deze heb ik daarna uitgestanst met de bijpassende Sending Dies. Uit een nog kleiner restje Melon Mambo kaartkarton heb ik de allerkleinste bloemetjes uitgestanst. Vervolgens was het een kwestie van alle bloemetjes verdelen over de verschillende cirkels en opplakken met dimensionals of direct op de kaart.

Met wat dots uit het Glossy Dots Assortment maakte ik het kaartje af.

Wil jij ook zo’n kaartje ontvangen? Je hebt nog maar heel even de tijd om bij mij een bestelling te plaatsen. Iedereen die deze maand bij mij bestelt krijgt naast de bestelde producten ook dit kaartje erbij.