Welkom bij de Stampin’ Hop! bloghop van juli! Het is Sale-a-Bration dus deze maand inspiratie met producten die je gratis mee kunt bestellen!

Een bloghop is een gedeelde lijst van links naar meerdere blogs waardoor je van de ene blog naar de volgende kunnen ‘hoppen’. Deze bloghop komt maandelijks op de derde vrijdag van de maand om 14:00 online.

Dit keer heb ik mijn kaart vrij eenvoudig gehouden om vooral het prachtige DSP van de Wonderful World bundel te laten zien. Ik sneed twee stroken uit twee designs van het DSP en plakte ze op elkaar. Daarna deed ik er Foam Adhesive Strips achter en plakte dat op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton.

De spreuk komt uit Happiness Abounds en is met Flirty Flamingo inkt op een restje Basic White gestempeld. Ik stanste de tekst daarna uit met een van de stansen uit de Stylish Shapes dies waarna ik de tekst met dimensionals op de kaart plakte.

Een mooie kaart hoeft niet altijd heel ingewikkeld te zijn!

***

Deze Wonderful world bundel staat op pagina 14 van de Sale-a-Bration folder. De bundel bestaat uit 12 vellen 12″x12″ design papier (2 vellen van elk 6 dubbelzijdige designs) en een bijpassende stempelset. Deze set kun je gratis krijgen als je een bestelling plaatst vanaf 120 euro.

Wil je nog meer zien van de producten die je tijdens de Sale-a-Bration periode gratis mee kunt bestellen? Klik dan verder in deze bloghop:

1. Ingrid Nellen – InkyCards.nl
2. Leonie François – www.prulleke.nl
3. Stampintime met Relinde
4. Ingrid Heijnen – www.korucreativitijd.nl

Powered by… Mister Linky’s Magical Widgets.