Had jij dat ook? Bladerend door de najaarscatalogus zag je de Cottage Wreaths op pagina 59 en dacht? Heb ik die stempel niet al?

Hier links is een deel van pagina 59 van de najaarscatalogus. Een paar jaar geleden stond er een andere stempelset met bijbehorende stansen in de catalogus genaamd Arrange a Wreath.

Met die set kon je niet alleen kerstkransen maken, maar er zaten net zoals in deze nieuwe set ook stempels en stansen bij voor een valentijns-, lente-, herfst- of thanksgiving-krans.

En om je te laten zien dat oude stempels en stansen ook nog steeds prima te gebruiken zijn voor leuke kaarten heb ik deze kaart gemaakt. En je ziet : ook de oude producten kunnen perfect gecombineerd worden met nieuwe producten als je maar met dezelfde kleuren werkt.

In deze kaart gebruikte ik een paneeltje uit het Texture Chic DSP. Dat papier bevat de kleuren Evening Evergreen, Soft Succulent en heeft gouden accenten. Daarom gebruikte ik diezelfde groentinten om twee kransen uit te stansen uit de Wreath Builder Dies. Op het DSP stempelde ik met Evening Evergreen inkt ook nog eens een krans zodat er meerdere lagen in de krans komen. Voordat ik de krans op de kaart plakte haald ik nog even wat Gold Shimmer Ribbon door de krans en bevestigde dat achter het DSP voordat ik het op de Real Red kaartbasis plakte.

Met diezelfde stansen maakte ik de rode strik met Real Red kaartkarton. Deze plakte ik ook op de krans. De rode blingsteentjes maken de krans af.

Om het goud nog een keer terug te laten komen heb ik op een strookje Evening Evergreen kaartkarton de tekst gestempeld met Versamark inkt. Daarna heb ik er gouden embossingpoeder overheen gestrooid en dat verhit met mijn heattool. Het strookje kreeg nog een mooie rand met de Lovely Labels Pick-a-Punch en wat (retired) Guilded Gems maken de kaart af.

Ik laat op deze site voornamelijk producten zien die je nu kunt kopen, maar de retired producten zijn zeker nog heel goed bruikbaar. Kijk daarom ook eens naar de retired producten in mijn winkel op deze site. De stempels die je daar te koop ziet staan zijn soms wat verkleurd door gebruik, maar dat doet niks af aan de kwaliteit van de afdruk. Deze stempelset met bijbehorende stansen houd ik nog even, maar wie weet.. misschien kan ik er op den duur toch afstand van doen.