Deze maand is het Aquarelmaand bij Stampin’ Up! en dus maakte ik een kaartje met deze techniek samen met een Sale-a-Bration artikel.

Er zijn allerlei manieren om met aquarel aan de gang te gaan. Bij dit kaartje koos ik ervoor om mijn Water Painters te gebruiken in combinatie met 3 kleuren inkt : Starry Sky, Mossy Meadow en Orchid Oasis. Eerst zorgde ik ervoor dat ik met de grootste waterpenseel het aquarelpapier nat maakte. Daarna pakte ik met diezelfde penseel telkens wat kleur uit de verschillende inkt-deksels om horizontale strepen te maken op het papier. Omdat het papier nat is vloeien de kleuren uit en krijg je een mooie overgang van de ene naar de andere kleur.

Toen dit droog was heb ik met Starry Sky inkt een van de bloemen uit de Wonderful World stempelset gestempeld. Deze stempelset is samen met het Wonderful World DSP een Sale-a-Bration bundle die je gratis kunt uitzoeken bij een bestelling van 120 euro of meer. Een van de designs van het DSP heb ik ook gebruikt voor deze kaart want met de Deckled Rectangle Dies stanste ik vervolgens het aquarelpapier, een stuk DSP en een stuk Daffodil Delight kaartkarton uit. Uit het gele gestreepte DSP sneed ik nog een strookje. Al deze onderdelen plakte ik op elkaar en daarna met dimensionals op een kaartbasis van Mossy Meadow kaartkarton.

Tot slot stempelde ik nog een tekst in Starry Sky inkt op een restje Daffodil Delight kaartkarton. De tekst komt uit de Hof van Eden stempelset. Ook deze plakte ik met dimensionals op de kaart.

Mocht je het ontwerp van deze kaart herkennen: dat klopt! ik heb hem geCASE’t uit de Sale-a-Bration folder! Op pagina 15 van deze folder zie je de kaart die ik als voorbeeld nam voor deze kaart.