Vandaag gaan de nieuwe najaarscatalogus en Sale-a-Bration van start. Dit is wat ik er tot nu toe van kan laten zien!

Ik heb zelf nog niets besteld uit de nieuwe najaarscatalogus (de afgelopen maand als ik als demonstratrice al een pre-order kunnen doen) maar dat heb ik uitgesteld tot vandaag. En dus kan ik nog niet heel veel maken met producten. Wat ik wel kan laten zien is een stansenset die in de Sale-a-Bration brochure staat en die eigenlijk hoort bij een kerst-set in de najaarscatalogus. Maar met de afbeeldingen uit deze stansenset kun je ook een hele leuke zomerse kaart maken!

Deze caravan liet ik een tijdje terug al zien en komt uit de stansenset Tree Lots Dies. Ik heb deze keer de caravan gemaakt met Sahara Sand, Very Vanilla (vloer en dak), Pool Party (glas) en Real Red (gordijntjes).

De caravan staat dit keer in een bos gemaakt van Shaded Spruce, Evening Evergreen en Soft Succulent bomen die ik ook uitstanste uit de Tree Lots Dies. Ik heb geen moeite genomen om de binnenkanten van de bomen eruit te halen. Soms vielen ze er al uit bij het stansen, maar meestal bleven ze zitten.

Mijn kaartbasis is van Soft Succulent kaartkarton. Daarop zit een rechthoekje Basic White. Achteraf had ik dit niet hoeven te gebruiken want mijn bomen staan er bijna volledig voor. Vervolgens heb ik de bomen redelijk willekeurig op de kaart geplakt. De grootste bomen eerst en bovenin de kaart en daarna de kleinere bomen steeds verder naar onderen. De caravan heb ik met dimensionals op de voorgrond gezet.

Het woordje Relax is een deel van een stempel uit de In the moment stempelset. Door alleen het woordje Relax van inkt te voorzien met een Stampin’ Write marker (ik gebruikte zwart) kun je heel precies kiezen wat je wel en niet wilt afdrukken. Ik stempelde het woordje op een strookje Pool Party en plakte het met dimensionals op de kaart.

Ik krijg helemaal zin om op vakantie te gaan met onze vouwwagen als ik deze kaart zie!