Ben je niet zo goed met het zelf inkleuren van de Happiness Abounds stempels? Gebruik dan het Hues of Happiness designpapier!

Ben jij ook zo verliefd op de Happiness Abounds stempelset, bijpassende stansen en het Hues of Happiness papier? Ik vind het echt een fantastische set!

Als je zelf niet de materialen hebt om ze in te kleuren (blends, waterverf, inkt) of je bent niet zo goed in het inkleuren ervan dan kun je natuurlijk ook gewoon het designpapier gebruiken! In onderstaand filmpje laat ik zien hoe ik met wit embossingpoeder aan de gang ga en een prachtig kaartje maak.

Kijk maar mee!

Elke keer weer vind ik dat embossen zo magisch… je gaat met de heattool over het poeder en je ziet het poeder voor je ogen veranderen in helder witte lijnen. En ja, ik gebruik heel veel embossingpoeder (ik strooi telkens bijna mijn hele bakje leeg). Maar alles wat niet blijft plakken aan de Versamark inkt kan ik toch weer terugdoen, dus ik verspil niks!