Met dit verhuiskaartje doe ik mee met de Freshly Made Sketches #543. Het Rings of Love DSP uit de Sale-a-Bration heeft de hoofdrol.

De kaart is dit keer vierkant dus ik heb een A4tje Extra Stevig Very Vanilla kaartkarton gepakt en deze afgesneden op 13cm x 26 cm en daarna gerild op 13cm zodat ik een vierkante kaart van 13cm overhield.

Over de hele voorkant plakte ik een patroon uit het Rings of Love DSP. Dit papier krijg je in juli en augustus gratis bij een bestelling vanaf 60 euro. Het coordineert prachtig met de Ringed with Nature bundel (pagina 62 van de najaarscatalogus) maar die heb je niet perse nodig.

Om mijn kaart af te maken gebruikte ik de stempelset Framed Occasions. Hierin zit een leuke spreuk die ik kon gebruiken voor mijn verhuiskaart en er zitten wat takjes in die ik nodig had voor deze challenge.

Op een stuk Very Vanilla stempelde ik met Evening Evergreen de rand van de spreuk en de omlijning van de blaadjes. Vervolgens vulde ik de blaadjes in met Parakeet Party inkt en stempelde ik de tekst met Night of Navy.

Voor de zeshoek is eventueel een stans beschikbaar (Beautiful Shapes Dies), maar voor de blaadjes niet dus ik besloot om de dies er niet bij te pakken en alles met de hand uit te knippen. Daarna heb ik de blaadjes aan de achterkant van de spreuk bevestigd en deze daarna met dimensionals op de kaart geplakt.

Dit kaartje is binnenkort onderweg naar een teamgenootje van Team Prulleke (waar ik bij hoor). Ze heeft pas te horen gekregen dat het bod is geaccepteerd en ze dus binnenkort kan verhuizen naar een fantastische nieuw huis.