Dit kado-kaartje maakte ik met mijn bundel van deze maand : Happiness Abounds.

Deze bundel vind je terug op pagina 109 van de jaarcatalogus. Ik vind de stempelset fantastisch want je hebt zowel bloemen als hele bruikbare spreuken in een mooi lettertype. De bijbehorende stansen zijn natuurlijk heel handig als je de bloemen wil uitstansen maar er zitten ook een paar hele leuke andere stansen bij. En als je de hele collectie ziet dan zit daar ook nog eens prachtig DSP bij.. het is bijna te mooi om door te snijden! Bovendien zit er in die collectie ook nog een setje Glossy Dots in 4 verschillende kleuren die natuurlijk ook altijd handig zijn. Kortom.. dit is waarschijnlijk mijn favoriete bundel van de nieuwe jaarcatalogus!

Mijn nichtje was vorige week jarig en dus had ik een kaartje nodig waarin ik een waardebon kan steken. Mijn nichtje heeft namelijk ‘alles’ en dus geef ik haar meestal iets wat we samen kunnen doen. Een bezoekje naar een stad naar keuze waarbij ik de lunch betaal bijvoorbeeld. Omdat ik niet zo goed wist hoe ik zo’n kaartje moest maken heb ik gezocht op YouTube en kwam ik dit filmpje tegen waarin iemand met het Hues of Happiness DSP een ” Gift Card Holder” maakt. Precies wat ik zocht!!

Ik heb het kaartje dus vrijwel precies nagemaakt. Een kaartbasis van Gorgeous Grape, het Hues of Happiness DSP en Memento zwarte inkt om de bloemen te stempelen op Basic White kaartkarton zodat ik ze in kon kleuren met mijn Stampin’ Blends markers in de kleuren : Highland Heather, Daffodil Delight en Granny Apple Green. Voor mijn waardebon gebruikte ik een stukje Fresh Freesia waar ik met een Gorgeous Grape Stampin’ Write marker de tekst schreef.