Mijn post is een beetje later want ik was een weekendje weg in onze vouwwagen. En ook daar heb ik kaartjes gemaakt!

Kaartkits zijn ideaal om mee te nemen op vakantie: het is een compact doosje met daarin (bijna) alles wat je nodig hebt om makkelijke kaartjes te maken. Ik zou alleen nog een schaar en iets om je stempels mee schoon te maken (de Shammy is daarvoor ideaal!) extra meenemen. Ik nam deze keer de kaartmaaksets Light the Candles mee.

Zoals je kunt zien op de foto links is alles aanwezig om kaartjes te kunnen maken: inkt, stempelblokje, stempelsetje, plakmiddelen en dus het kaartkarton. En er zit nog een beschrijving in hoe je de kaarten moet maken.. Nouja.. moet… niks moet natuurlijk!

Op mijn foto bovenaan in deze post zie je trouwens dat ik niet het kleine inktkussentje heb meegenomen maar de grote. De kleine Stampin’ Spot laat ik liever dicht en de grote kon makkelijk in het doosje mee. Zittend in de schaduw van onze voortent heb ik vervolgens heerlijk zitten knutselen. Onze hond Diezel lag tevreden aan mijn voeten. Hij is al 15 jaar en vond alle nieuwe geuren en geluiden op de camping al genoeg ‘activiteit’ .

Er zijn op dit moment trouwens ook weer nieuwe kaartkits bijgekomen. Dus als je nog op vakantie gaat en iets compacts mee wilt nemen voor als het een dagje slechter weer is (of juist veel te warm) neem dan even een kijkje op de site van Stampin’ Up!. Ik verzorg graag een bestelling voor je. En als je voor 60 euro of meer besteld kun je ook nog iets gratis uitzoeken uit de Sale-a-Bration folder!