In de Sale-a-Bration staan deze schattige nijlpaarden met bijbehorende stansen. Ik maakte er een wiebelkaartje mee.

De stempelset en stansen kun je allebei gratis bestellen bij een besteding vanaf 120 euro (of bij een besteding vanaf 60 euro kies je of de stempel of de stans). Ik had ook al een tijdje ‘wiebel-veertjes’ in mijn voorraad (niet van Stampin’ Up!) en daar wilde ik eindelijk een keer een kaartje mee maken.

Op Pinterest zag ik een leuke kaart layout gemaakt door Jennifer Rogue en ik besloot deze grotendeels te gebruiken.

Ik koos een kaartbasis van Petal Pink. Vervolgens sneed ik uit Basic White een paneel van 10 bij 14.3 centimeter. Vervolgens stanste ik er met een van de Basic Border Dies een flink stuk van de onderkant af. Ook sneed ik een strook uit een van de designs van het Design a Daydream DSP van 10 cm bij 4 centimeter. Eerst plakte ik het designpapier onderaan de kaart. Daarna stempelde ik de tekst (uit Hippest Hippos) in Petal Pink op het Basic White paneel en plakte het ook op de kaart.

Op een restje Basic White stempelde ik met Memento zwarte inkt een van de nijlpaarden uit de Hippest Hippos. Deze kleurde ik daarna in met de Stampin’ Blends markers in de kleuren Smokey Slate, Old Olive en Petal Pink. Daarna stanst ik het uit met de bijbehorende stans uit de Hippo Dies. Achter het nijlpaard plakte ik de wiebel veer en deze plakte ik vervolgens op de kaart.

Tot slot stanste ik wat hartjes uit de Hippo Dies uit met Petal Pink kaartkarton. Deze plakte ik rondom het nijlpaard op de kaart.