Het is vandaag de laatste dag van de aquarelmaand bij Stampin’ Up! dus toch nog even een kaartje gemaakt met water en inkt.

Dit keer begon ik met een stuk bubbeltjesplastic. Ik bewaar meestal wat van dat plastic, zeker als het kleine bubbeltjes zijn zoals ik vandaag gebruikt heb. Met de kleuren Starry Sky, Orchid Oasis en Tahitian Tide depte ik stroken inkt op het plastic. Daarna maakte ik het nat met een Stampin’ Spritzer gevuld met water. Daardoor gaat de inkt een beetje vloeien. Heel voorzichtig legde ik er een paneeltje Basic White op waarna ik het paneeltje liet drogen terwijl ik verder ging met de rest van de kaart.

Het label stanste ik met de Tailor Made Tags uit Basic White kaartkarton. De versterking van het gaatje is ook een stans en is gemaakt met een klein restje Starry Sky kaartkarton. Met Orchid Oasis stempelde ik de tekst uit de Limited Edition stempelset. Op een ander restje Basic white stempelde ik de stempel in Tahitian Tide. Deze knipte ik uit en plakte ik met dimensionals op het label. Ook kreeg het label een wit touwtje (onderdeel van de Bakers Twine Collection.

Toen mijn bolletjes patroon goed opgedroogd was sneed ik het op maat (9.5 x 13.8 cm). Voor eronder sneed ik een mat Tahitian Tide (10×14.3 cm). Deze lagen plakte ik met lijm op de kaartbasis van Orchid Oasis kaartkarton. Het label plakte ik daarna met dimensionals op de kaart.