Dit is mijn bedanktkaartje voor de maand juli. Wil jij ook zo’n kaartje? Dan heb je nog heeeeel even!

Op Freubel Vrijdag liet ik al een kaartje zien voor als je niet zo goed bent met het inkleuren van de bloemen van de Happiness Abounds stempelset. Dit is een andere manier: Ik maakte gebruik van de Watercolor Shapes stempelset.

Door de verschillende vormen te combineren met de bloemen en blaadjes kon ik een kleurige ondergrond maken waar ik met Stazon zwarte inkt de bloemen en blaadjes overheen stempelde. Voor de blaadjes gebruikte ik rechthoekige vormen en Granny Apple Green en Mossy Meadow. De bloemen kregen ronde vormen in de kleuren Coastal Cabana en Georgeous Grape.

Mijn kaartbasis is Melon Mambo kaartkarton net zoals het strookje waar ik de tekst op stempelde. De tekst komt ook uit Happiness Abounds en deze stempelde ik met dezelfde zwarte inkt als de bloemen.

Ook liet ik ik de kleuren Coastal Cabana en Gorgeous Grape nog een keer terugkomen in het kaartkarton.

De twee strookjes kregen een eindje met de Very Best Trio Punch, maar dat had ik achteraf gezien ook gewoon kunnen knippen. Tot slot gebruikte ik lekker veel Glossy Dots in allerlei kleuren voor de vrolijkheid.

Wil jij ook zo’n kaartje van me krijgen? Stuur me dan een mailtje met je bestelling voor het einde van deze maand en ik zal dit kaartje (onbeschreven) erbij doen. Deze maand (en volgende maand) is het nog Sale-a-Bration waarbij je ook nog allerlei gratis producten kunt uitkiezen bij een bestelling vanaf 60 euro.