Vandaag laat ik mijn uitnodingen zien die ik gemaakt heb voor mijn 25-jarig werkjubileum diner.

De stempelsets die ik gebruikt heb voor deze kaart zijn allemaal al retired, maar ze gaven me wel precies wat ik wilde hebben voor mijn uitnodiging. En ook retired stempelsets zijn natuurlijk nog prima te gebruiken!

De kaart begon met een vel Basic White kaartkarton en de Stamparatus. Door de verschillende glazen te groeperen op een Stamparatus plaat kon ik heel gemakkelijk alle glazen stempelen die ik nodig had voor mijn kaart. Ik stempelde de glazen uit de Mixed Drinks stempelset met Memento inkt omdat deze (minder) vlekt bij het werken met de alcohol inkt van de Stampin’ Blends markers.

Ik kleurde de glazen daarna in met deze markers. Ik gebruikte daarvoor de kleuren So Saffron, Soft Suede, Bermuda Bay, Rich Razzleberry, Cherry Cobbler, Ivory en de Color Lifter. Van de meeste kleuren is een lichte en een donkere variant waardoro ik ook wat ‘schaduw’ kon aanbrengen in de drankjes. Toen het inkleuren klaar was heb ik een Posca witte inkt pen gepakt (geen Stampin’ Up! product) en daarmee heb ik wat witte streepjes en stipjes op de glazen gezet zodat het meer echte glazen lijken.

Daarna begon de grootste klus : het uitknippen van alle glazen! Fussy Cutting heet zoiets en eerlijk gezegd vind ik het vreselijk! Het uitknippen hoeft eigenlijk niet eens heel secuur, het is zelfs mooier om er een smal wit randje langs te houden, maar ik krijg altijd pijn aan mijn vingers als ik veel moet knippen.

Als kaartbasis koos ik voor Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een mat van Bermuda Bay kaartkarton en daarop weer een mat Basic White kaartkarton. Hierop stempelde ik de tekst in Memento zwarte inkt en Bermuda Bay inkt. De tekst komt uit de Create with Friends stempelset. Vervolgens kon ik alle glazen op de kaart plakken met lijm of dimensionals en daarmee was mijn kaart af.

Alle mensen die ik uit ga nodigen voor mijn 25-jarig jubileum etentje krijgen dit kaartje.
Heb jij ook een feestje en wil je zelfgemaakte uitnodigingen sturen? Ik kan ze voor je maken! Dat hoeft niet dit ontwerp te zijn.. Laat me weten wat je zoekt en voor hoeveel mensen het is en ik neem contact met je op voor een prijsinschatting.