Welkom op de Stampin’ Hop! bloghop. Elke 3e vrijdag van de maand om 14:00 delen een aantal deelnemers kaart-inspiratie. Dit keer is het thema : Zomer!

Een bloghop is een gedeelde lijst van links naar meerdere blogs waardoor je van de ene blog naar de volgende kunnen ‘hoppen’. Deze bloghop komt maandelijks op de derde vrijdag van de maand om 14:00 online.

Het thema van deze maand is Zomer. En bij zomer moet ik denken aan zee, strand en zonsondergangen. En bij schelpen denk ik dan aan die paarlmoer glans. En dat laatste was het beginpunt van mijn kaart. De stempelset Season of Chic is een prachtige stempelset waar je eigenlijk het hele jaar door kaarten mee kunt maken. Maar voor de zomer zijn dat de schelpen die je ermee kunt stempelen. De bijbehorende stansen kunnen ook allerlei schelpen uitstansen en daar ben ik mee begonnen. Ik stanste ze uit met het Glimmer DSP wat er onder andere in Very Vanilla is want dat was voor mij precies diezelfde paarlmoer glans als van schelpen.

De kaartbasis werd dus ook (Extra Stevig) Very Vanilla en een groot deel van de schelpen kregen voor het stansen eerst foam adhesive sheets zodat er wat dimensie in zit en het plakken van de dunne lijntjes daarna superhandig gaat.

Als kleurencombinatie voor mijn kaart koos ik voor Blushing Bride, Coastal Cabana, Bermuda Bay en Night of Navy. Dat deed mij aan een zonsondergang aan zee denken. In de stempelset zit een mooie ‘penseelstreek’ die ik met de Stamparatus perfect onder elkaar kon stempelen in de voorgenoemde kleuren inkt op een stukje Very Vanilla kaartkarton. Om ook hier wat glimmer te krijgen heb ik met de Wink of Stella flink gespetterd. Het is helaas niet op de foto te zien..

Onder dit gestempelde paneel heb ik een mat gedaan van Blushing Bride. Ook heb ik nog met de Bottled Happiness en de Vintage Bottle Punch een fles gestempeld en geponst.

De tekst komt ook uit de Seasons of Chic stempelset en deze heb ik met Night of Navy op de kaart gestempeld. Toen ik daarna alles ging proefleggen vond ik de basiskaart wat ‘kaal’ en dus heb ik de spetters uit de stempelset gebruikt om diagonaal nog wat spetters te stempelen waarna ik het paneeltje met foam adhesive sheet heb opgeplakt.

En zo ontstond mijn zomerse kaartje. Wil je meer inspiratie om zelf ook een zomerse kaart te maken? Klik dan verder door deze bloghop naar mijn andere collega’s die elk ook hun eigen interpretatie hebben gemaakt in het thema Zomer:

1. Ingrid Nellen – InkyCards.nl
2. Karin’s Papercraft – Karin de Laat
3. Marieke Bart – De Stempelcoach
4. Leonie François – www.prulleke.nl
5. Stampintime met Relinde
6. Ingrid Heijnen – www.korucreativitijd.nl

Powered by… Mister Linky’s Magical Widgets.