Met deze kaart doe ik vanavond mee met de Prulleke kleurenchallenge. Ik heb de challenge gecombineerd met Inky’s Bundel van deze maand : Thee en Troost.

Elke woensdagavond om 20:00 heeft Leonie François een Facebook live uitzending en een keer per maand is er een kleurenchallenge. Ik wilde de kleurenchallenge graag combineren met Inky’s Bundel van deze maand.

Ik besloot om van 3 van de 4 kleuren stroken te snijden en deze gezamenlijk door de Checks and Dots Embossing Folder te doen. Daardoor hebben de stroken iets meer relief. Ik plakte ze daarna op mijn kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton.

Rechtsonder in de hoek stempelde ik de tekst in Sahara Sand inkt. De tekst komt uit de Thee en Troost stempelset.

Vervolgens stanste ik een cirkel uit Vellum met de Stylish Shapes Dies. Ook stanste ik het theekopje in Sahara Sand kaartkarton en de buitenkant van het theekopje met Soft Succulent. Gelukkig bedacht ik deze keer wel op tijd om er Adhesive Sheet achter te plakken voordat ik ging stansen! Op die manier kon ik de buitenkant makkelijk op de hele theekopje plakken.

Om de strakke lijnen nog wat meer te doorbreken besloot ik een ‘nestje’ te maken met Bakers Twine. Het makkelijkste is om op het Vellum wat streepjes Stampin’ Seal aan te brengen zodat het touw daar op blijft plakken. Daarna heb ik met dimensionals het theekopje erop geplakt en het vellum ook met dimensionals op de kaart geplakt.

Voor de bling heb ik ook nog wat Festive Pearls gebruikt die ook in Soft Succulent zijn.