Welkom bij de Stampin’ Hop! bloghop van september! Deze maand is het thema : Verjaardag.

Een bloghop is een gedeelde lijst van links naar meerdere blogs waardoor je van de ene blog naar de volgende kunnen ‘hoppen’. Deze bloghop komt maandelijks op de derde vrijdag van de maand om 14:00 online.

Het is niet helemaal toevallig dat het thema van deze maand Verjaardag is. Als organisator van de bloghop mag ik natuurlijk zelf de thema’s verzinnen en in mijn verjaardagsmaand was die keuze niet heel moeilijk! 😉

Voor vandaag heb ik een hele kleurrijke kaart gemaakt. Ik heb voor de voorkant van de kaart maar liefst 13 verschillende kleuren kaartkarton gebruikt plus Basic White en Basic Black! De kleuren staan vermeld onderaan in dit bericht. Gelukkig bewaar ik van mijn kaartkarton ook altijd de snij-resten en dus hoefde ik niet hele vellen kaartkarton aan te spreken voor deze kaart. Ik heb de verschillende strookjes dan ook bewust van verschillende dikte gemaakt omdat ik die strookjes in sommige gevallen al had!

De kaart begon met een stuk Basic White kaartkarton wat ik zo groot als de voorkant van de kaartbasis van Basic Black had gesneden. Daarop zette ik stroken Stampin’ Seal om daarna de verschillende strookjes schuin op het Basic White te plakken. Toen ik dit klaar had besloot ik toch een smal randje van de kaartbasis zichtbaar te houden en dus sneed ik het regenboog-paneel alsnog op 10×14.3 cm. Het paneel kon ik alvast op de kaartbasis plakken.

De rij met hartjes begon als een strook Basic White kaartkarton waaruit ik hartjes heb gestanst. De hartjes komen uit 2 stansensets : Teacup Dies en Give it a Whirl Dies. Vervolgens heb ik met diezelfde hartjesstansen ook nog hartjes uit de 13 kleuren kaartkarton gestanst. De strook Basic White heb ik daarna langs de uitgestanse vormen geknipt zodat het niet zo’n recht blok zou zijn. Ook het Basic White paneel kon ik daarna op de kaart plakken. De hartjes plakte ik vervolgens met dimensionals (de kleine hartjes met glue dots) op de kaart.

Als spreuk besloot ik dat het zwart nog een keer terug moest komen. Uit de Days to Remember stempelset koos ik de Happy Birthday spreuk en deze heb ik met Versamark, witte embossingpoeder en een heatgun heat-embossed op een restje Basic Black kaartkarton. Ik sneed het daarna tot een rechthoekje en ook dit kon met dimensionals op de kaart.

Om nog wat glimmends toe te voegen aan deze kleurige kaart koos ik voor de Pearls. Ben ik een beetje te enthousiast geweest met de pearls?? Ach.. de kaart kan het hebben!

Voor nog meer inspiratie kun je klikken op een naam in het lijstje hieronder. Er zijn nog 6 andere deelnemers aan deze bloghop die jou heel graag willen inspireren met hun creaties rondom Verjaardag :

1. Ingrid Nellen – InkyCards.nl
2. Marlieke
3. Karin’s Papercraft – Karin de Laat
4. Stampintime met Relinde
5. Ingrid Heijnen – www.korucreativitijd.nl
6. Leonie François – www.prulleke.nl
7. Marieke Bart – De Stempelcoach

Powered by… Mister Linky’s Magical Widgets.