Inspiratie voor een kaart vind je op de meest rare plekken. Ons inpakpapier was op en toen Peter met de nieuwe rollen thuiskwam dacht ik : Kerstkaart!

Toegegeven, de kleuren zijn niet typisch kerst, maar die driehoeken van het inpakpapier zijn toch gewoon kerstbomen?? Ik vond dat Crumb Cake en Starry Sky het dichtste bij het inpakpapier in de buurt kwam, dus dat waren de hoofdkleuren voor mijn kaart.

In mijn kaart heb ik dus het kleine kerstboompje uit de Christmas Lights stempelset een heleboel keren op een paneeltje Crumb Cake kaartkarton gestempeld met Starry Sky inkt. Ze staan niet helemaal perfect naast elkaar maar ach: je moet natuurlijk ook zien dat het handwerk is!

Als kaartbasis had ik alvast Extra Stevig Basic White kaartkarton gekozen en een mat van Starry Sky kaartkarton. Op dat laatste kon dus alvast mijn bomenpaneeltje bij geplakt worden.

De onderkant van de kaart bestaat uit een ander paneeltje Crumb Cake kaartkarton waar ik met witte inkt het takje uit de Thee en Troost stempelset heb gestempeld. Dat vond ik namelijk best wel lijken op de onderste rol inpakpapier.

Tot slot het streepjespapier. Daar ben ik wat vrijer gegaan in mijn interpretatie. Ik koos voor een stukje Frayed Ribbon. het wit past perfect bij de rest van de kaart en er zitten ook streepjes op. Het stukje lint heb ik met plakband vastgezet aan de achterkant van het Starry Sky paneel. Daarna kon dat met lijm op de kaartbasis.

Met de Alphabest Bundel stempelde ik nog een keer met witte inkt op Crumb Cake (nog meer witte streepjes) en de tekst in Starry Sky inkt. Daarna heb ik de letters uitgeponst met de Best Label Punch en met een gluedot en een mini dimensional op de kaart geplakt.