De boerderij dieren uit de Peekaboo Farm stempelset zijn zo schattig! En je maakt er heel vlug een eenvoudig kaartje mee!

Op een kaartbasis van Early Espresso plakte ik een mat van Flirty Flamingo. Vervolgens pakte ik een stuk Basic White wat weer net een stukje kleiner was dan het Flirty Flamingo stuk. Daarop stempelde ik met Early Espresso inkt de dieren uit de Peekaboo Farm stempelset alsof ze elk vanuit een hoek van het kaartkarton over het randje spieken. Ook stempelde ik de tekst in het midden van de kaart met dezelfde Early Espresso inkt.

Nu is gewoon Basic White kaartkarton niet echt geschikt voor waterverf. Het papier kan niet veel water hebben. Maar als je niet te vaak over dezelfde plek heen gaat en ook niet te veel water gebruikt, dan kun je er toch met je Water Painters mee inkleuren. Ik drukte wat van de Flirty Flamingo en Early Espresso inkt in hun deksels en dat gebruikte ik als ‘verf’ voor mijn water painter. Door wat te spelen met de hoeveelheid water kon ik verschillende kleuren bruin en roze maken.

Omdat ik niet veel water had gebruikt was er ook amper droogtijd en zo was mijn kaartje in een mum van tijd klaar!