Vandaag laat ik je zien hoe je vrij snel 4 kaarten kunt maken die niet allemaal gelijk zijn.

Binnenkort is het precies 30 jaar geleden dat ik mijn beste vrienden leerde kennen tijdens de introductieweek van de HTS. En dat verdient uiteraard een kaartje. In de loop van die 30 jaar zijn er partners, kinderen en huisdieren bij gekomen. Gelukkig wonen en werken we nog steeds in de buurt van elkaar en gaan we dus ook nog steeds maandelijks uit eten. Eens per 3 jaar gaan we zelfs met z’n allen een weekendje weg. Oftewel, deze vriendschappen zijn mij heel dierbaar.

In het volgende filmpje laat ik zien hoe ik de kaartjes maak die ik naar ze ga versturen. Omdat ik meer dan 4 kaarten nodig heb, heb ik buiten dit filmpje om nog 2 extra kaartjes gemaakt volgens hetzelfde idee.

De kleuren inkt die ik gebruikt heb zijn : Bermuda Bay (dat is ook de kaartkarton kleur voor de kaartbasis), Coastal Cabana, Old Olive, Granny Apple Green, Parakeet Party en So Saffron. De stempelset heet Framed Occasions.

Kijk maar mee!