Vandaag heb ik een kaart waarmee ik meedoe aan de Stampin’ Up! Only Challenge #307 (#SUOC307).

De challenge vond ik op SUO Challenges. Ik vind een challenge altijd leuk omdat mijn inspiratie wordt geprikkeld maar met een set duidelijke regels zodat ik niet overweldigd raak. Bij een Sketch challenge ‘moet’ je je dus houden aan een bepaalde layout. Bij een kleurenchallenge is de layout dan weer vrij maar moet je je aan een opgegeven kleurenpallet houden.

De verschillende vlakken van deze kaart vragen om designerpapier. Dus ik ben door mijn verzameling papier gegaan en ik zag dat ik het Sale-a-Bration papier Wonderful World nog niet veel gebruikt heb. Hoog tijd dus om de mooie designs op dit papier eens te tonen in een kaart!

De kaartbasis is van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarbovenop zitten 4 (!) paneeltjes uit het DSP. De onderste drie heb ik op maat gesneden met mijn snijmachine. De bloem zit ook in het DSP en die heb ik uitgestanst met de Stylish Shapes Dies.

Alleen de cirkel heb ik met dimensionals op de kaart geplakt, de rest heb ik gewoon gelijmd. En zo was deze kaart in een mum van tijd af! Ik heb er trouwens bewust geen tekst op gezet. Op die manier kan ik de kaart nog voor allerlei gelegenheden inzetten!