Inspiratie komt uit vreemde hoeken: de paprika op mijn cracker deed me denken aan de Spruced Up Outline Dies.

Deze stansen snijden kerstfiguren (kerstballen, kerstbomen en sneeuwvlokken) uit. Samen met het bruine van de cracker en het groen van het bieslook maakte dat de kleurencombinatie voor Inky’s Inspiratie voor deze maand. En dit is mijn kaart :

Ik besloot dat de kaartbasis van Crumb Cake moest worden. De zuivelspread op mijn cracker vertaalde ik naar het Very Vanilla glimmer DSP. Ik stanste met de Deckled Rectangle Dies een grote en kleine rechthoek uit dat DSP. Uit Real Red kaartkarton stanste ik met de Spruced Up Outline dies een aantal kerstballen. Met Wink of Stella gaf ik ze nog wat extra glitter.

De stukjes bieslook vertaalde ik naar spetters. Die spetters kun je natuurlijk gewoon aanbrengen door het uiteinde van de Stampin’ Write marker uit de dop te trekken. Maar een tijdje terug zag ik dit apparaatje links. Je steekt een marker in de houder en kunt daarna als een soort airbrush de spetters aanbrengen.

Op het kleinere rechthoekje stempelde ik met Shaded Spruce inkt de tekst uit de Brightest Glow stempelset. Ik vind het lettertype van deze tekst zooo mooi!

Daarna was het een kwestie van alle onderdelen op elkaar te plakken. Ik besloot om alleen het labeltje met dimensionals te plakken en de rest met lijm. Natuurlijk was ik weer vergeten om adhesive sheet achter de rode kerstballen te doen, dus moest ik voorzichtig met mijn lijm over de dunne lijntjes heen.

En zo werd mijn crackertje met zuivelspread, paprika en bieslook deze superglimmende kerstkaart!