Deze kaart maakte ik met de Thee en Troost bundel die deze maand mijn Inky’s Bundel is.

De hoofdrolspeler van deze kaart is eigenlijk de Stamparatus. Een stempelhulp waarmee je heel gemakkelijk meerdere keren op dezelfde plek kunt stempelen. Of – als je de stempelplaat losmaakt en een scharnier opschuift – meerdere keren perfect naast of boven elkaar kunt stempelen. En die laatste functie heb ik bij deze kaart gebruikt.

De tekststempel “voor de leukste theeleut” is namelijk ongeveer 2″ lang. De scharnieren van de Stamparatus staan 1″ uit elkaar. Dus zonder mijn kaartkarton te verplaatsen kan ik 1 rij tekst perfect naast elkaar stempelen door telkens 2 scharnieren naar rechts te schuiven en dan weer te stempelen. Bij een volgende kleur heb ik daarna het kaartkarton een beetje verplaatst (beetje naar boven en beetje naar links) waardoor de volgende regel er wat versprongen onder komt.

Heb je nu geen Stamparatus dan kun je de tekst natuurlijk ook uit de losse hand stempelen. De stempels zijn namelijk doorzichtig dus met wat aandacht lukt het recht stempelen dan ook.

Als focuspunt koos ik om een theekopje, een theezakjes-labeltje en wat citroen/limoen stukjes te stempelen op Basic White kaartkarton. Al deze stempels zitten in de Thee en Troost stempelset. Ik kon ze uitstansen met de bijbehorende Thea Cup Dies, maar uitknippen is ook nog te doen. Het theezakjes-labeltje heb ik daarna aan een stukje Bakers Twine geniet en de andere kant van het touwtje achter het kopje vastgeplakt. Daarna kon ik het kopje en het labeltje met dimensionals opplakken. De fruitstukjes plakte ik met lijm een beetje achter het kopje.

De voorkant plakte ik daarna op een mat van Granny Apple Green kaartkarton en dat ging dan weer op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White.

Toen de kaart klaar was begon ik te twijfelen.. Zit dat labeltje nu wel of niet goed?? Wat denk jij?