Ik ben deze maand jarig en dat vier ik samen met jou!

Op 3 september word ik weer een jaartje ouder en dat moet natuurlijk gevierd worden. En bij een feestje horen ook kadootjes. Daarom heb ik tijdens de hele maand september 2022 de volgende aktie:

Bestel je voor minimaal 60 euro (exclusief verzendkosten) aan Stampin’ Up! producten bij mij, dan mag je een pak A4 kaartkarton in de kleur van jouw keuze gratis erbij kiezen. Zo’n pak kaartkarton bevat 24 A4-vellen van dezelfde kleur en kost normaal 10.50 per pak.

En bestel je voor minimaal 120 euro (exclusief verzendkosten) aan Stampin’ Up! producten bij mij dan mag je een glinsterende beker in een van de 5 In Colors gratis erbij kiezen! De beker heeft een waarde van 21 euro! In plaats van de beker mag je ook 2 pakken A4 kaartkarton in de kleur van jouw keuze bij je bestelling doen.

Deze aktie geldt niet op producten die in mijn tweedehands winkeltje te koop zijn.

De Sale-a-Bration is net afgelopen, maar bij mij gaat het feestje nog even door! Stuur je bestelling door via het contactformulier op deze site anders kan ik je gratis product niet bij je bestelling doen.