Het Texture Chic DSP is al prachtig van zichzelf, maar met Guilded Leafing erbij wordt het helemaal speciaal.

Ik bewaar altijd de kleine strookjes en stukjes DSP die ik overhoud als ik een paneeltje voor een andere kaart snijd. Van die strookjes kun je namelijk nog een hele leuke kaart maken. De kaart van vandaag is daar een voorbeeld van.

Ik sneed de strookjes op een breedte van ongeveer een halve inch (1.3 cm). Een aantal van de strookjes had die breedte namelijk al dus dat was het makkelijkste. Vervolgens plakte ik een stuk Adhesive Sheet op een Basic White kaartkarton van 9.5 x 13.8 cm. Daarop kon ik de strookjes plakken in een soort visgraat patroon. Ik liet bewust ruimtes tussen de strookjes want toen ik alle strookjes had geplakt heb ik het paneeltje in mijn bak met Gilded Leafing gelegd. Alle nog vrijliggende delen Adhesive Sheet werden daarmee bedekt met Gilded Leafing.

En ik was nog niet klaar met het goud! Op een restje Evening Evergreen kaartkarton stempelde ik met Versamark inkt de zeshoek en de tekst uit de Framed Occasions stempelset. Ik bestrooide dit met gouden embossingpoeder en smolt het poeder met de heattool. Vervolgens had ik natuurlijk de zeshoek uit kunnen stansen maar ik had geen zin om de stansmachine te pakken en knippen was net zo gemakkelijk.

En als laatste gouden accent besloot ik ook nog een stukje Satin Edged Ribbon te gebruiken om de zeshoek een ‘basis’ te geven.

Dit geheel plakte ik op een mat van Petal Pink kaartkarton en dat ging dan weer op de kaartbasis van Soft Succulent.

Niemand die ziet dat ik restjes heb gebruikt om deze kaart te maken!!