Stampin’ Up! producten kun je prima met elkaar combineren. De Thee en Troost bundel met de Hues of Happiness bloemen bijvoorbeeld.

Als je een bundel koopt dan weet je dat je iets in huis haalt wat perfect bij elkaar past. Maar je kunt het ook heel goed combineren met andere Stampin’ Up! producten. Ik vind het Hues of Happiness DSP nog steeds prachtig en ik krijg niet genoeg van die bloemen! En dus stanste ik de kleurige bloemen en wat blaadjes van het DSP uit met de Blossoming Happiness Dies. De kleuren wilde ik extra laten knallen en daarom werd de rest van mijn kaart zwart-wit.

De kaartbasis is van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een Basic Black mat en daarop zit een Basic White paneel wat ik eerst met de Dots & Spots Die heb voorzien van heel veel gaatjes waardoor je deze leuke polka-dot achtergrond krijgt.

Op een restje Basic White stempelde ik het theekopje met Memento zwarte inkt en stanste het daarna uit met de coordinerende Teacup Dies. Ook maakte ik een klein strikje met het zwart witte Gingham lint.

Zowel het kopje als de bloemen heb ik daarna met dimensionals op de kaart vastgemaakt. De blaadjes heb ik met een puntje lijm achter de bloemen vastgemaakt en het strikje kreeg een glue dot aan de achterkant zodat ik ook dit kon vastmaken.

Ik heb er bewust voor gekozen om (nog) geen tekst op de kaart te zetten. Misschien doe ik dat helemaal niet meer, of misschien zet ik nog een tekst aan de binnenkant.. Dat beslis ik nog wel als ik de kaart ga versturen.