Dit is mijn kaart voor Prulleke’s Tic Tac Toe challenge op Facebook vanavond. Het is meteen ook mijn bedankkaartje voor deze maand.

Links zie je het Tic-Tac-Toe bord waar we deze maand mee moeten werken. Ik koos voor de onderste horizontale lijn : Sale-a-Bration, Lint, Grote tekst.

De kaartbasis is Evening Evergreen kaartkarton. Uit het Sale-a-Bration artikel Rings of Love DSP sneed ik een stuk van 8.5 cm bij 14.8 cm. Voor daaronder sneed ik nog een stuk Poppy Parade kaartkarton wat 0.5 cm breder is maar net zo hoog. Beide paneeltjes plakte ik op de kaartbasis.

Als Grote Tekst besloot ik de Thanks uit de Amazing Thanks Dies te pakken. Achterop een restje Evening Evergreen kaartkarton plakte ik een stuk Foam Adhesive Sheet. Daarna kon ik de achtergrond van Thanks uitstansen. Op een restje Poppy Parade plakte ik gewoon adhesive sheet en daarna stanste ik de voorgrond van Thanks uit. Omdat ik dus die twee soorten adhesive sheet heb gebruik kon ik daarna heel gemakkelijk de teksten op elkaar plakken en had ik ook een grote dikke Thanks voor op mijn kaart.

Het lint werd een stukje Evening Evergreen Windowpane Check Ribbon. Ik maakte een strikje en plakte het met een Glue Dot op de kaart.

En daarmee was de kaart al af! Het hoeft echt niet heel moeilijk te zijn!

Wil jij deze kaart ook hebben? Dan heb je nog een paar dagen de tijd om je bestelling te doen. Tot 31 augustus is het ook nog steeds Sale-a-Bration. Sommige producten uit de Sale-a-Bration zijn inmiddels uitverkocht, maar er zijn nog genoeg producten die je gratis bij je bestelling kunt toevoegen als je voor minimaal 60 euro bestelt. Laat het me weten en ik verzorg de bestelling graag voor je!