Het Rings of Love DSP is prachtig en is bijna uit het assortiment. Hoog tijd om er nog vlug een kaartje mee te maken!

Met deze eenvoudige Fun Fold kan ik een aantal van de prachtige designs van het Rings of Love DSP laten zien.

De kaartbasis is gemaakt van een A4-tje Soft Suede wat ik in de lengte doormidden heb gesneden op 10.5 cm en daarna op 14.8 cm heb gerild. Vervolgens heb ik aan de voorkant een stuk van 7 cm afgesneden.

Die afgesneden stuk heb ik gebruikt als mat voor de schattige koolmeesjes uit het DSP. Aan de linkerkant van de kaart zit een stuk ander design (de achterkant van het vogeltjes-papier) en aan de binnenkant van de kaart zit nog een ander design. Omdat je aan de binnenkant ook nog iets wilt schrijven heb ik van Basic White een stuk gesneden van 7 bij 10.5 centimeter (hetzelfde formaat als wat ik van de kaartbasis afgesneden heb. Dit stuk heb ik aan de binnenkant van de kaart geplakt precies achter het voorste paneeltje. Hierdoor is je boodschap niet te zien als de kaart gesloten is, maar kun je wel nog wat scrhijven.

Ik weet eerlijk gezegd nog niet waarvoor ik deze kaart wil gaan gebruiken. Het kan zijn dat ik er dus later nog een tekst bij doe op een strookje gekleurd kaartkarton. Of ik stempel het nog aan de binnenkant. Wat vind jij ? Voor welke gelegenheid zou jij deze kaart versturen?