Al die citroen-, limoen- en sinaasappel schillen, daar word je toch vrolijk van?

De theekopjes uit de Thee en Troost stempelset zijn vaak de blikvanger van een kaart, maar dat hoeft natuurlijk niet! Deze keer gebruikte ik de stempel van het citrus-vruchtje om een achtergrond te stempelen. Ik gebruikte de kleuren Daffodil Delight, Parakeet Party en Pumpkin Pie om redelijk willekeurig te stempelen op een stuk Basic White kaartkarton van 10×14.3 cm.

Het makkelijkste is om linksbovenin de hoek te beginnen (of rechtsboven in de hoek als je linkshandig bent) en door telkens een andere kleur te kiezen langzaam naar opzij en beneden te werken. De Shammy is daarbij perfect om je stempel tussentijds schoon te maken. Even over de shammy en je stempel is weer klaar voor de volgende kleur.

Op een restje Basic White kaartkarton stempelde ik het theezakjes labeltje en tekst met zwarte Memento inkt. Ook op het gestempelde stuk stempelde ik de spreuk “Zorg goed voor jezelf”. De theelabeltjes zijn heel gemakkelijk uit te knippen. Met een stukje wit Bakers Twine en een nietapparaat had ik de labeltjes klaar. Ik plakte de labeltjes met een dimensional op de kaart en maakte de touwtjes aan de achterkant vast met wat plakband.

Daarna kon ik Foam adhesive achterop de kaart doen en deze plakken op de kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton.