Door je kaartkarton te scheuren krijg je gemakkelijk een leuk effect. Hier combineerde ik het met de Alphabest bundel.

Ik wou bijna schrijven dat dit een vlug-klaar-kaartje zou zijn, maar het stempelen en uitponsen is toch even wat nauwkeuriger werk. Toch is dit kaartje vrij vlug te maken en natuurlijk zijn de kleurcombinaties eindeloos!

Paars is een kleur die ik niet veel gebruik. Dus vond ik dat mijn kaartbasis van Rich Razzleberry kaartkarton moest gaan worden. Daarbij koos ik dan nog de accentkleuren Pool Party en Crushed Curry. Van die laatste twee kleuren scheurde ik een randje van het kaartkarton af.

Na wat proefleggen besloot ik dat het een landscape kaartje ging worden. Ik had nog een heel smal strookje Rich Razzleberry en dat plakte ik op mijn kaart als ‘basis’ voor mijn letters.

De letters komen uit de Alphabest stempelset. Het voordeel is dat je met die set dus elk woord op je kaart kunt zetten. De randjes om de letters komen uit diezelfde stempelset en het geheel combineert natuurlijk perfect met de Best Label Punch. De stempelset en de pons zijn samen gebundeld met 10% korting ten opzichte van de losse verkoopprijs.

Ik stempelde de randjes en letters met Rich Razzleberry inkt op Pool Party kaartkarton en ik ponste ze daarna uit. Met mini dimensionals plakte ik ze op de kaart.

Tot slot vond ik dat er nog wel wat bling bij kon en die kwam uit het Glossy Dots Assortment pack.