Een nieuwe maand, een nieuwe Inky’s Bundel. Deze maand heb ik voor de Season of Chic Bundel gekozen.

De zomer gaat langzaam over in de herfst en voor je het weet is het Kerstmis! In de Season of Chic stempelset heeft afbeeldingen voor het hele jaar en dat maakt hem heel bruikbaar. Ook de teksten in de stempelset zijn heel veelzijdig : een verjaardag, bedankje of ‘ik denk aan je’ … het zit er allemaal in! De coordinerende stansen bevatten niet alleen stansen om de stempels mee uit te stansen maar ook nog wat extra onderdelen die de stempelset ondersteunen.

Mocht je de hele Texture Chic Suite bestellen dan krijg je er ook nog eens het prachtige DSP bij met mooie gouden accenten. Bovendien zit daar ook nog Distressed Gold DSP bij: Niet het glanzende goud van de Gold Foil maar met een verweerde antieke verwerking. Prachtig!!!

Al deze voorgenoemde onderdelen zitten in de kaart die ik gemaakt heb.

Op een kaartbasis van Petal Pink kaartkarton heb ik de twee DSP’s geplakt die ik eerst uitstanste met de Deckled Rectangle Dies. En om heel zuinig te zijn met het prachtige Distressed Gold heb ik er wat Adhesive Sheet achter geplakt en er ook nog het raster uit de Chic Dies mee uitgestanst. Niemand ziet dat de onderste gouden laag wat mist omdat de andere DSP laag erover heen geplakt zit!

Omdat ik dus Adhesive Sheet had gebruikt kon ik daarna het gouden raster heel gemakkelijk opplakken alsof het een sticker was.

Vervolgens ging ik met de stempelset aan de slag op Petal Pink kaartkarton. met Blushing Bride stempelde ik de inktveeg (daar had ik eigenlijk ook Petal Pink voor willen gebruiken, maar ik vergiste me in de kleur en vond dit eigenlijk ook wel mooi) en met Smoky Slate inkt stempelde ik de bloemen en de tekst.

De bloemen stanste ik vervolgens met de Chic Dies uit en de veeg inkt besloot ik uit te knippen. Daarna was het alleen nog maar een kwestie van de veeg en bloemen op te plakken met dimensionals en klaar was deze kaart!

De layout van deze kaart is trouwens grotendeels gebaseerd op een kaart van Elaine’s Creations.