Vandaag laat ik je zien hoe je Embossingpasta kunt gebruiken.

In mijn vakantie heb ik de Light the Candles Card Kit meegenomen. Een Card Kit is ideaal op vakantie omdat het een compact doosje is met daarin alles wat je nodig hebt om – in dit geval – leuke verjaardagskaartjes te maken. En er zit ook nog een hele leuke stempelset bij!

Een van de paneeltjes uit de Card Kit had een lelijke vouw in een hoekje. Niet meer te gebruiken voor een kaart vond ik. Maar weggooien is ook zonde, want dit paneeltje was prima te gebruiken als mal voor mijn embossingpasta!

Kijk maar mee!

 

 

Zoals je in het filmpje kon zien had ik nog wat embossingpasta over. Dus besloot ik om nog een ander paneeltje uit de Card Kit te gebruiken voor nog een kaartje. De kaartbasis is dit keer een voorgevouwen kaart uit de Basic White NoteCards & Envelopes.

Ik vond het paneel met taartje daar perfect op passen! Ook hier gebruikte ik een stempel uit de stempelset van de Card Kit en dit keer ponste ik hem uit met de Double oval Punch.