Met deze kaart doe ik mee met de CAS Colours & Sketches Challenge #486.

Afgelopen woensdag tijdens de Facebook live van Leonie (Prulleke) kondigde ze aan komende woensdag een Poll Project te doen. Dat is een project waar je zelf niet meeknutselt, maar waarbij je kiest met welke producten Leonie een kaartje moet maken. Een van de andere vaste kijkers – Debby – vond het jammer dat ze geen knutselopdracht kreeg en dus gaf ik die eentje : CASE de kaart van de jaarcatalogus op pagina 160 linksbovenaan. Maar dan moet ik zelf natuurlijk ook een kaart maken! En dat is deze kaart!

Naast de jaarcatalogus liet ik mij inspireren door de kleurenchallenge van de CAS Colours & Sketches waar een mooie kleurencombinatie gegeven werd met de vraag om daar een CAS kaart mee te maken.

Op een paneeltje Basic White (eigenlijk niet echt geschikt voor waterverf) heb ik met de Water Painters een kleurverloop aangebracht van Gorgeous Grape inkt (donker naar steeds lichter) en Polished Pink (licht naar steeds donkerder).

Op de voorbeeldkaart zie je dat er daarna met Vellum en gekleurd kaartkarton een set bloemen is uitgestanst. Nu heb ik de stansen uit deze kaart niet, maar ik heb wel de Artistic Dies en die heb ik gebruikt voor een stuk Vellum en een stuk Polished Pink kaartkarton. Daarvoor had ik eerst nog wat Adhesive Sheet geplakt want de randjes zijn vrij dun om nog lijm op te doen. Beide uitgestanse delen heb ik daarna nog wat bijgeknipt zodat ik verschillende bloemen kreeg die ik op het paneeltje plakte. om ook Mango Melody nog in de kaart te brengen heb ik de tekst uit Artistically Inked (de stempelset die hoort bij de Artistic Dies stansen) in Gorgeous Grape inkt op Mango Melody kaartkarton gestempeld. Dit heb ik gewoon recht uitgesneden en met dimensionals op de kaart geplakt.

Omdat een CAS kaart vrij eenvoudig is, heb ik deze keer geen bling gebruikt. Het paneeltje heb ik daarna met Foam Adhesive Sheet op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton geplakt.