Met deze kaart doe ik mee met Prulleke’s Case the Catalogue Challenge. Ze is vanavond live om 20:00 op Facebook!

Hier links zie je een deel van pagina 56 van de Stampin’ Up! Jaarcatalogus. De uitdaging van Leonie (Prulleke) was dat we deze kaart moesten CASE’en.

CASE betekent Copy And Share Everything. Dat betekent zoveel als dat je de kaart mag namaken, of delen van de kaart mag gebruiken als inspiratie voor je eigen kaart. Je moet dan wel laten weten wie jou die inspiratie gegeven heeft.

In mijn geval heb ik grotendeels dezelfde kleuren gebruikt. En ik heb zelfs dezelfde techniek gebruikt. Ik heb alleen een verschillende stempelset en stansen gebruikt!

Ook mijn kaart kreeg een kaartbasis van Crumb Cake. Het grotere Basic White paneel op de achtergrond (ik denk dat het DSP is in de oorspronkelijke kaart) sneed ik op 7×14.8 cm. Om de Blushing Bride streepjes te copieren stempelde ik de slingers uit de Christmas Lights stempelset in Blushing Bride inkt.

Vervolgens zie je in de oorspronkelijke kaart een element met diepte : twee panelen Basic White waarbij op de onderste paneel gestempeld is (of zou het ook DSP zijn?) en het bovenste paneel alleen gestanst. Beide onderdelen passen perfect op elkaar en zijn gescheiden met dimensionals. Dat kan ik ook met mijn kaart: Ik stempelde de kerstboom uit de Christmas Lights stempelset met Early Espresso inkt op een stuk Basic White. Ook stanste ik de boom met de coordinerende Twinkling Lights Dies uit een ander paneel Basic White. Beide panelen plakte ik met dimensionals op elkaar en daarna op de kaart.

Het laatste element op de oorspronkelijke kaart is een tekst op Soft Succulent kaartkarton met wat Crumb Cake lint erachter. Dat vertaalde ik naar een tekst (uit de Brightest Glow Stempelset), gestempeld met Early Espresso inkt op een restje Soft Succulent. De hoekjes ponste ik met de Very Best Trio Punch om er een mooi label van te maken. Erachter deed ik wat Crumb Cake Bakers Twine. Het geheel plakte ik met dimensionals op de kaart.