Met alleen de stempelset en DSP van de Texture Chic Suite kun je ook makkelijke kaarten maken!

De schelpen uit de stempelset en de schelpen op het DSP vormen de basis van deze kaart.

Als kaartbasis koos ik voor Petal Pink kaartkarton. Dat maakt de kaart wat vrouwelijker. Met een achtergrond van Gray Granite of Soft Suede zou de kaart wat stoerder eruit gezien.

Op de kaartbasis plakte ik een paneeltje uit het Texture Chic DSP. Het paneel is een halve centimeter korter en smaller gesneden dan de voorkant van de kaart waardoor je nog net een randje van de kaartbasis ziet.

Vervolgens heb ik uit een restje Basic White 3 vierkantjes gesneden van 4×4 cm. Hierop stempelde ik de schelp uit de stempelset met de kleuren Soft Suede, Pool Party en Petal Pink. Vervolgens plakte ik de stukjes op een stuk Pool Party kaartkarton. In plaats van het precies uit te meten heb ik eerst de vierkantjes opgeplakt beginnend vanuit een hoek van het Pool Party kaartkarton en daarna pas de andere twee zijkanten afgesneden. De strook plakte ik daarna op de kaart.

Ook stempelde ik de andere schelp met Petal Pink op een restje Basic White kaartkarton en daarin stempelde ik met Soft Suede inkt de tekst. Deze tekst paste precies in de schelp!
De schelp heb ik daarna uitgeknipt met een schaar en met dimensionals op de kaart geplakt.