Met wat herfstige kleuren en de Season of Chic stempelset maak je heel vlug een herfstkaart.

Deze kaart begon met een paneel Basic White kaartkarton. Ik heb Masking paper gepakt wat ik doormidden heb gescheurd zodat ik een wat rafeligere rand had. Door deze rand steeds wat op te schuiven kon ik de gelaagde kleuren maken met mijn blending brushes. De kleuren die ik gebruikt heb zijn : Mango Melody, Pumpkin Pie en Cajun Craze. Ik heb er wat water overheen gespetterd, maar dat effect is helaas niet zo goed te zien.

Toen dat paneeltje goed gedroogd was heb ik met Blackberry Bliss en Early Espresso inkt de bladeren eroverheen gestempeld.

De kaartbasis is Cajun Craze. Daarover zit een mat van Blackberry Bliss en daaroverheen heb ik mijn Basic White paneel geplakt. Twee stroken Early Espresso zorgen voor een een omlijsting van mijn inktblending. Voordat ik de onderste strook vastplakte heb ik eerst nog de spreuk erop gestempeld met Versamark inkt en daarna met gouden embossingpoeder eroverheen gestrooid en mijn heatgun de poeder laten smelten. Goud en herfst horen bij elkaar.

Als laatste heb ik nog wat gouden pareltjes op de kaart geplakt voor nog wat extra goud-accenten.