Mijn bundel voor deze maand is de Bottled Happiness bundel met bijbehorende Vintage Bottle Punch. Bij die pons kun je ook Bottled Happiness gebruiken dus die pak ik er ook maar bij 😉

Begin vorige maand kreeg ik het trieste nieuws dat mijn ome Jos (een broer van mijn vader) plots was overleden. Ik maak nooit condoleance kaarten in voorraad. Mijn ervaring is dat ik zo’n kaart dan heel snel nodig ga hebben en dat wil ik niet. Dus toen ik het nieuws hoorde moest ik kaarten maken voor tante Nellie en neven Bart en Marcel.

En hoewel de stempelset Bottled Happiness heet, vond ik het takje ook heel geschikt op een condoleance kaart. Ik vond alleen de flessen uit die stempelset net de verkeerde maat en de Vintage Christmas had een fles precies daar tussenin.

Op een stuk Basic White stempelde ik eerst met Soft Succulent een rechthoek met de Watercolor Shapes stempelset. Daaroverheen stempeld ik met Basic Gray inkt de fles en het takje (meerdere keren). Uit de Thee en Troost stempelset nam ik de tekst Veel Sterkte en die stempelde ik met Basic Gray net onder de rechthoek.

Het stuk Basic White kaartkarton kreeg een mat van Basic Gray kaartkarton en dat kon vervolgens op een kaartbasis van Soft Succulent.

Inmiddels is de uitvaart geweest en hebben we op een mooie manier afscheid genomen van Ome Jos. Helaas zijn condoleance kaarten ook nodig. En dan is het fijn dat Stampin’ Up! ook daar mooie stempels voor heeft.