Met deze kaart doe ik vanavond mee met Prulleke’s Facebook live in het thema Case the Catalogue.

Zo op het eerst gezicht lijkt mijn kaart niet op de kaart die je hier rechts ziet. Dit is de voorbeeldkaart en staat in de jaarcatalogus op pagina 39. Maar toch was deze kaart de basis voor mijn kaart!

Ik heb de strookjes DSP die in verschillende lengtes, kleuren en uiteindes op de voorbeeldkaart staan ‘vertaald’ naar de flessen die ik in verschillende kleuren en maten heb gestempeld en uitgeknipt. De flessen komen uit de stempelsets Bottled Happiness en Vintage Christmas.

Ook heb ik de ligging van de kaart aangehouden en de iets kleinere achtergrond die wit was in de voorbeeldkaart is bij mij een paneel Lights Aglow DSP geworden.

Mijn kleine tekstlabeltje waarbij ik met Versamark op een strookje Cherry Cobbler heb gestempeld en daarna gouden embossingpoeder erover heb gestrooid en verhit heeft dezelfde uiteindes gekregen als de strookjes. Het goud uit het DSP heb ik terug laten komen door de gouden tekst en de gouden strook glimmer DSP.

Het leuke aan een Case the Catalogue is dat je niet een kaart exact hoeft na te maken. Je kunt ook met vergelijkbare producten heel dicht in de buurt van de voorbeeldkaart blijven. Of je gebruikt dezelfde kleuren als in de voorbeeldkaart of in dit geval : je neemt een element uit de voorbeeldkaart en gebruikt die als inspiratie voor je eigen kaart.

Op de Facebook pagina van Prulleke zal morgen een overzicht te zien zijn van kaarten van andere deelnemers die ook op basis van deze voorbeeldkaart hun kaart hebben gemaakt. Ik vind het altijd erg leuk om te zien hoe iedereen dezelfde kaart toch anders interpreteert. En misschien raak jij ook wel weer geinspireerd door een kaart van een van de deelnemers!