Welkom op de nieuwe Stampin’ Hop! Het thema van deze maand is : Najaarscatalogus.

Een bloghop is een gedeelde lijst van links naar meerdere blogs waardoor je van de ene blog naar de volgende kunnen ‘hoppen’. Deze bloghop komt maandelijks op de derde vrijdag van de maand om 14:00 online.

Zoals ik al schreef is het thema deze maand Najaarscatalogus. Op pagina 63 van de najaarscatalogus vind je de stempelset Vintage Christmas. Deze stempelset is een perfecte aanvulling op de Bottled Happiness bundel uit de jaarcatalogus omdat de pons uit de bundel ook coordineert met deze kerst-stempelset. Ook deze stempelset heeft een multi-step stempel om de bloemen samen te stellen. Dit keer zijn er maar liefst 3 stempels voor nodig om het boeket te maken. In mijn geval werd dat dus een boeket met Cherry Cobbler bloemen, Evening Evergreen blaadjes en de denneappels en bloemhartjes heb ik met goud embossinpoeder embossed. Op een restje Basic White kaartkarton heb ik ook de grote fles gestempeld in Evening Evergreen inkt en deze heb ik uitgeponst met de coordinerende pons. Om de fles bond ik een stukje Bakers Twine en daarna plakte ik de fles onder het boeket. Dit paneeltje kreeg vervolgens een mat van Gold Foil om het goud nog eens terug te laten komen.

De achtergrond is een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton met daarop een mat van Evening Evergreen kaartkaron. Daarop plakte ik een strook Lights Aglow DSP.

Op een reststrookje Basic White stempelde ik de tekst met Versamark en daarna heb ik de gouden embossingpoeder eroverheen gestrooid en verhit. Dit strookje plakte ik vlak langs het boeket om de lange lijnen van de kaart niet te doorbreken.

Ben jij al bezig met je kerstkaarten? Houd deze site in de gaten want in November heb ik een kerstmaand met elke dag een nieuwe kerstkaart!

Dankjewel voor je bezoek. Ik hoop dat mijn kerstkaart je geinspireerd heeft om ook zelf aan de slag te gaan met je kerstkaarten. Wil je nog meer inspiratie uit de najaarscatalogus, klik dan op een van de linkjes hieronder om door te springen naar een van de andere deelnemers.

1. Ingrid Nellen – InkyCards.nl
2. Marlieke – Stampin’ Adventures
3. Stampintime met Relinde
4. Karin’s Papercraft – Karin de Laat
5. Ingrid Heijnen – www.korucreativitijd.nl
6. Leonie François – www.prulleke.nl
7. Marieke Bart – De stempelcoach

Powered by… Mister Linky’s Magical Widgets.

Deze kaart is losjes gebaseerd op een kaart van de Homestyle Stamper.