Op deze makkelijke maandag staan de bloemen uit Bottled Happiness in de belangstelling.

De Bottled Happiness stempelset is natuurlijk gericht op de flessen, maar de bloemenstempel is ook prima alleen te gebruiken. De bloem bestaat uit 2 stempels – een zogenaamde two-step-stempel – waarbij je dus twee keer moet stempelen om je bloem te krijgen. Daardoor kun je twee kleuren inkt gebruiken wat natuurlijk weer meer variatie geeft.

Ik heb deze keer gekozen voor de kleuren Bermuda Bay en Crumb Cake. Op een paneeltje Basic White kaartkarton stempelde ik eerst twee keer met Bermuda Bay inkt de bloemen links boven en links onder op het paneel. Daarna pakte ik de andere stempel en stempelde ik met Crumb Cake de blaadjes en bloemhartjes eroverheen. Het paneeltje plakte ik daarna op een mat van Bermuda Bay kaartkarton en daaromheen wikkelde ik wat Bakers Twine. Het labeltje maakte ik door een strookje Basic White kaartkarton te bestempelen met Bermuda Bay inkt en een spreuk uit Bottled Happiness. Daarna heb ik aan de linkerkant de hoekjes bewerkt met de Very Best Trio Punch. Heb je die pons niet, dan kun je ook gewoon een schuine kant eraan knippen of het gewoon rechthoekig laten.

Met een klein gaatje erin kon ik het labeltje aan het Bakers Twine strikken. Daarna kon het hele paneel op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton en daarme was mijn kaartje alweer af.

Het idee voor deze kaart kwam trouwens van Gail Ellis.