Mijn nieuwe schoenen inspireerde mij tot deze kaart. Blije voeten werden Happy Feet werden de pinguin!

En de kleurencombinatie zou dan mat en glanzend zwart en koper moeten zijn, de kleuren uit mijn schoenen. En dat bleek nog best pittig! Ik heb dus een heeeeeel klein beetje afgeweken van de kleurencombinatie.

Op een kaartbasis van Basic Black kaartkarton plakte ik een mat van Basic White kaartkarton. Hieroverheen plakte ik 3 stroken. Een brede strook uit een van de designs van het Lights Aglow DSP (en daar zit dus eigenlijk goud in), een smalle strook Copper Foil en daarnaast nog een smalle strook van de andere kant van datzelfde Lights Aglow DSP.

Uit het Copper Foil stanste ik ook nog een grote sneeuwvlok. De stans komt uit de Twinkling Lights Dies. Deze plakte ik met dimensionals op de kaart.

En toen de pinguin. Om hem een glanzend zwarte vacht te geven besloot ik om met Versamark inkt over een stuk Basic Black kaartkarton te wrijven en daarna zwart embossingpoeder eroverheen te strooien en te verhitten. Daardoor kreeg ik een stuk glanzend zwart kaartkarton en hier kon ik met de Penguin Builder Punch mijn ‘jas’ en pootjes ponsen. Met Stazon inkt stempelde ik ook nog een strikje op en restje Copper Foil en uit een stuk Basic ponste ik de binnenkant van de pinguin en stempelde daar de oogjes (Stazon) en het snaveltje (Calypso Coral) op. Daarna kon ik de pinguin in elkaar plakken. Met dimensionals kon ook deze op de kaart.

Tot slot stempelde ik met Versamark inkt de tekst op een strookje Basic Black kaartkarton en bestrooide dat met koperen embossingpoeder. Na verhitten had ik een mooie koperen tekst op mijn strookje en ook dat kon op de kaart.