Volgende week ben ik 10 jaar samen met mijn Peter. Dat vraagt natuurlijk om een kaartje! Plus een leuke techniek in het filmpje!

Tien jaar samen.. wie had dat gedacht! Na een belabberde eerste date ik in ieder geval niet! Gelukkig hadden we nog een tweede date en het klikte wel degelijk. En nu zijn we alweer bijna 10 jaar verder met heel veel goede dingen, maar toch ook de nodige moeilijke dingen (ziekte, overlijdens) waar we ons samen doorheen hebben geslagen. Allemaal omdat we nog steeds vreselijk veel van elkaar houden!

Met dit kaartje ga ik hem trouwens verrassen door het op de werkelijke dag in zijn werktas te doen zonder dat hij het ziet. Ik maak wel vaker van dit soort verrassingskaartjes die hij dan ergens in huis vindt.

In dit filmpje laat ik trouwens een heel eenvoudig ’techniekje’ zien waarmee je een leuke achtergrond kunt stempelen. Het moet daarna wel even drogen. Ik begin dus meestal aan het ‘natte’ deel waarna ik de andere dingen ga doen die ik nodig heb voor de kaart. Maar als het dan nog niet droog is dan moet de heattool even helpen. Je ziet het allemaal in het filmpje, kijk maar mee!