Weet je de kaart van vorige week zondag nog? Ik had nog gekleurd embossingpasta over en daar maakte ik deze twee kaartjes mee!

Nadat ik klaar was met de kaart van vorige week zondag had ik nog zoveel embossingpasta over dat ik daar makkelijk nog een kaartje mee kon maken. Dus ik pakte mijn Artistic Mix Decorative Masks erbij en legde een van de stencils op een stuk Gorgeous Grape kaartkarton. Met een van de paletmessen smeerde ik de embossingpasta over de stencil heen. Het resultaat : een glitter-bloemetjes achtergrond vol relief! Ik besloot het paneeltje een stuk kleiner te snijden en daar nog een Pool Party mat onder te doen. Dit geheel ging op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton. De kaart heb ik daarna afgemaakt met de bloemen en blaadjes uit het Hues of Happiness DSP welke ik met de coordinerende stansen van de Blossoming Happiness Dies uitgestanst heb.

Maar ik had nog steeds embossingpasta over! Ik pakte weer een paneeltje – dit keer Basic White – en heb eerst met een blending brush, Gorgeous Grape inkt en stencil een achtergrond geblend. Wat donkerder links onder en lichter uitlopend naar de zijkanten. Daaroverheen legde ik weer dezelfde stencil als de eerste kaart en daar ging dan weer mijn gekleurde embossingpasta overheen. Achter dit paneeltje heb ik een mat gesneden van Gorgeous Grape achtergrond en dit geheel kon daarna op de kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Ook deze kaart kreeg wat uitgestanste bloemen en blaadjes van het Hues of Happiness DSP.

Twee kaartjes die dus qua bewerking redelijk op elkaar lijken. Welk kaartje vind jij het mooiste?