Een effen fles wat saai? Stempel eerst en pons de gestempelde afbeelding uit met de Vintage Bottle Punch!

Ik zag deze kaart op Pinterest van de duitse demonstratrice Jana en ik vond hem geweldig! Dus ik heb hem gewoon ge-CASE-t!

De kaartbasis is van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een mat van Bermuda Bay kaartkarton met daarop weer een paneel Basic White kaartkarton. Daar heb ik eerst met een blending brush en Crumb Cake inkt een achtergrond voor mijn flessen op geblend. En ook heb ik de tekst alvast rechtsonder in de hoek gestempeld met Bermuda Bay inkt.

Op een restje Basic White stempelde ik daarna de flessen. Eentje in Bermuda Bay, eentje in Crumb Cake en voor de laatste fles stempelde ik eerst met bovenstaande twee kleuren de bloemen. Met de Vintage Bottle Punch kon ik de blauwe fles uitponsen. Ook ponste ik daarmee over mijn bloemen heen. De kleinere fles moest ik even uitknippen.
Ook stempelde ik nog twee stoppen in Crumb Cake inkt en deze knipte ik ook uit.

Het randje van de bloemenfles heb ik wat definitie gegeven door met een sponge dauber en wat Bermuda Bay inkt langs de rand van de fles te wrijven. Vervolgens heb ik wat Bakers twine rond twee halzen gebonden. De flessen konden op de kaart en voila! de kaart is af!

Ik vind de eenvoud van dit ontwerp echt fantastisch!