Mijn bedankkaartje voor deze maand heb ik gemaakt met de A fish & a wish stempelset en coordinerende Fish Builder Punch.

Bij mijn laatste bestelling heb ik deze bundel besteld samen met het Stampin’ Up! Fluid 100 watercolor paper. En met dat laatste ben ik eerst aan de slag gegaan. Nadat ik een flinke hoeveelheid water op het papier had aangebracht met een water painter heb ik opeenvolgend inkt opgepakt uit de doosjes van de kleuren Soft Sea Foam, Mint Macaron, Coastal Cabana, Bermuda Bay en Pacific Point en deze kleuren van onder naar boven opgebouwd. Dat heb ik laten drogen en daarna heb ik nog een keer wat strepen aangebracht. Ook dat heb ik weer laten drogen waarna ik met een water painter schoon water over het papier heb gespetterd en dat opgepakt met een keukenpapiertje. Hierdoor krijg je de lichtere vlekken. Tot slot heb ik met wat stempels uit de A fish & a wish stempelset gestempeld. Dat maakte de perfecte achtergrond voor mijn vissen.

Als kaartbasis heb ik gekozen voor Soft Sea Foam kaartkarton. Dat is op de foto niet te zien omdat ik mijn watercolor project zo min mogelijk wou afsnijden en dat dus de hele voorkant van de kaart is. Vervolgens heb ik uit een ander stuk Soft Sea Foam kaartkarton een paneel gesneden van 9×13.3 centimeter en hier heb ik met de Picture This dies wat cirkels uit gestanst. Onderaan het paneeltje heb ik de tekst A sea of thanks gestempeld en daarna kon ik het paneeltje op de kaart plakken.

Op wat restjes Basic White kaartkarton heb ik met Pumpkin Pie inkt de vissen gestempeld. Deze kon ik gemakkelijk uitponsen met de coordinerende Fish Builder Punch. Een vis heb ik gewoon opgeplakt, de andere 3 vissen heb ik met dimensionals opgeplakt. Tot slot heb ik wat Irredescent Pearls gebruikt voor wat bling.

Bestel dan nog deze maand Stampin’ Up! producten bij mij en je krijgt dit kaartje erbij!