Ik hou van allerlei soorten kerstkaarten en deze heeft een vrij moderne en strakke uitstraling.

Deze kaart is een CASE van Robyn Cardon, ook wel bekend als My Pink Stamper. Nu vind ik roze echt geen kerstkleur dus ik heb roze vervangen door mijn lievelingskleur : blauw!

De kaartbasis is Extra Stevig Basic White kaartkarton. Een strookje Parakeet Party kaartkarton van 5 x 10.5 centimeter kon meteen aan de onderkant van de kaart.

Vervolgens sneed ik een rechthoek Starry Sky kaartkarton van 9 x 13.3 centimeter en bestempelde deze met de sterren uit de Spruced Up stempelset in dezelfde Starry Sky kleur. Dit paneel kon daarna met stroken Foam Adhesive Strips op de kaartbasis.

Het volgende element was een stukje Basic Gray van 4 x 9 centimeter waar ik met Versamark inkt de tekst op stempelde. Deze tekst komt uit Fantastische Feestdagen. Even bestrooien met wit embossingpoeder, verhitten met de heattool en ook dit element kon op de kaart geplakt.

Tot slot de kerstbomen. Deze stempelde ik met Parakeet Party en Starry Sky inkt op een restje Basic White kaartkarton. Ik had de coordinerende Spruced Up Outline Dies kunnen gebruiken voor de kleinere kerstboom maar de grotere moest ik toch uitknippen. De grote boom kreeg nog een stukje Bakers Twine om de stam en de bomen konden met dimensionals op de kaart.

Ik ben dol op deze kleurcombinatie dus van deze kaart ga ik misschien nog wel meer kaartjes maken!

Kom morgen terug voor alweer dag 6 van Inky’s Kerstmaand.