Deze kaart is vooral vlug als je een goede snijmachine hebt. En met ander DSP en glitter achtergrond ook in allerlei versies te maken.

De kaartbasis is Evening Evergreen kaartkarton. Daarop zit een mat van het groene Glitter Paper. In dat papierpakket zit ook nog goud en very vanilla glitter kaartkarton. Je haalt 6 kaarten uit 1 vel dus ook deze kaart is weer prima geschikt als massa-productie kaart.

Daarop zit een paneel Basic White kaartkarton en ik sneed ook nog een rechthoek van 8.7 x 8.7 centimeter Lights Aglow DSP wat ik daarna schuin doormidden sneed. Het DSP is vrij dun dus deze keer plakte ik eerst de driehoeken op het Basic White paneel en stempelde daarna met Evening Evergreen inkt de spreuken op de kaart. Over het algemeen is het slimmer om eerst te stempelen. Mocht je een stempelfoutje maken dan hoef je alleen het (goedkopere) witte kaartkarton weg te gooien.

De teksten komen trouwens uit de Brightest Glow stempelset. Het witte paneel kon vervolgens op het groene glitter papier en daarna op de kaartbasis. Om de witte vlakken naast de tekst nog wat op te vullen plakte ik nog wat pearls op.

Kom morgen terug voor dag 7 van Inky’s kerstmaand.