Dit keer geen kaart maar een Ferrero Rocher verpakking voor op je kersttafel.

Toegegeven, deze verpakkingen hebben wat meer tijd nodig om te maken dan een paar van de kaartjes die ik je eerder deze week liet zien. Maar je hebt nog tijd totdat het Kersmis is!

Ik zag op Pinterest deze leuke chocolade-doosjes voorbij komen en besloot ze na te maken. Ik klikte op het Pinterest plaatje en kwam op deze site uit. Hier staat een uitgebreidere beschrijving van het doosje dus dat ga ik hier niet herhalen. Ik maakte het doosje van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Ik had geen geschikte pons dus ik gebruikte een cirkel stans uit de Stylish Shapes Dies.

Als buitenkant koos ik voor het Lights Aglow DSP. Dat is niet lang genoeg dus ik sneed twee stroken en plakte ze aan elkaar. Ik zorgde ervoor dat de plakrand onder het doosje zou zitten zodat je er niks van ziet!
Ook had ik de stans niet die het venstertje aan de voorkant zou maken dus ook hier koos ik voor een cirkel uit de Stylish Shapes Dies.

Een stuk Shimmer Ribbon was mijn lint om de traktatie te sluiten.

En daarmee is de eerste week van mijn kerstmaand alweer voorbij! Wat vind je er tot nu toe van? Vind je het leuk? Kom dan morgen terug voor dag 8!